Westersingel 70, 3015 LB, Rotterdam 010 - 440 81 65

Feestdagenbij The Park

Kerstom te herinneren

Feestdagen zijn er om herinneringen te maken. Geniet van een onvergetelijke avond bij restaurant The Park tijdens de feestdagen. Onze chef en zijn brigade verzorgen voor u een culinair kerstdiner van vijf gangen.

€ 92, 50 Per persoon excl. wijnarrangement. Onze sommelier adviseert u graag voor een bijpassende wijn.


Ons kerstmenu

Vijfgangenmenu exclusief wijnarrangement € 92, 50 Per persoon


 

Werkenbij The Park

Werken aan je toekomst
Werken bij The Park betekend werken aan je toekomst. Het team bestaat uit harde werkers met een passie voor oprechte service en lekker eten. De Rotterdamse mentaliteit ‘Niet lullen, maar poetsen’ gaat hand in hand met de vooruitstrevende kwaliteit in de keuken en op het bord. Onder leiding van Chef Richard de Vries creëer je alles van saus tot gerecht. Het is hard werken in een smaakvolle wereld, maar geeft ongelofelijk veel voldoening. En juist daar doen we het voor! We zijn altijd opzoek naar mensen die onze passie delen en met ons elke dag streven naar die voldoening.

Bekijk vacatures


Maakeen reservering

Reserveren

Reserveer een tafel bij The Park
U bent natuurlijk van harte welkom om binnen te lopen voor een heerlijk glas wijn of diner. Wilt u liever reserveren? Bel dan naar 010 – 440 81 65 of stuur een mail naar info@thepark.nl. U kunt ook online uw reservering maken.