Westersingel 70, 3015 LB, Rotterdam 010 - 440 81 65

Overons

OnzeVisie

Elke dag het beste. De beste producten uit het seizoen. De mooiste gerechten met hoge kwaliteit en echte smaken. De beste wijnen passend bij het gerecht. De beste service en beleving aan tafel. Bij The Park doen we er alles aan om iedere gast een onvergetelijke beleving te bieden.

Jasper Mein en Richard de Vries


Smakenom te herinneren

GASTRONOMISCH LUNCHEN EN DINEREN IN HET HART VAN ROTTERDAM
Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Onder leiding van chefkok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein is het de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ en goed glas wijn. Sinds 2018 is Restaurant The Park gewaardeerd met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

Werkenbij The Park

Werken aan je toekomst
Werken bij The Park betekend werken aan je toekomst. Het team bestaat uit harde werkers met een passie voor oprechte service en lekker eten. De Rotterdamse mentaliteit ‘Niet lullen, maar poetsen’ gaat hand in hand met de vooruitstrevende kwaliteit in de keuken en op het bord. Onder leiding van Chef Richard de Vries creëer je alles van saus tot gerecht. Het is hard werken in een smaakvolle wereld, maar geeft ongelofelijk veel voldoening. En juist daar doen we het voor! We zijn altijd opzoek naar mensen die onze passie delen en met ons elke dag streven naar die voldoening.

Bekijk vacatures


Ontmoetons bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam

De stad Rotterdam aan je voeten
Restaurant The Park is onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Een gastvrij hotel in het hart van de stad. Hier ontmoet je elkaar, doe je inspiratie op, beleef je de stad in al haar facetten en kom je tot rust. Maak je bezoek aan The Park onvergetelijk met een overnachting in het Parkhotel Rotterdam.

Maakeen reservering

Reserveren

Reserveer een tafel bij The Park
U bent natuurlijk van harte welkom om binnen te lopen voor een heerlijk glas wijn of diner. Wilt u liever reserveren? Bel dan naar 010 – 440 81 65 of stuur een mail naar info@thepark.nl. U kunt ook online uw reservering maken.